Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ντάστιν του Stranger Things κάνει φάρσες στη νέα εκπομπή Prank Encounters του Netflix (ελληνικό trailer)

*
Αυτόν τον Οκτώβριο, μη βγαίνεις έξω, μην ανοίγεις την πόρτα και μην εμπιστεύεσαι κανέναν... ειδικά τον Γκέιτεν Ματαράτσο! Το "Prank Encounters: Εφιάλτης στην Κάμερα" είναι η πιο περίτεχνη εκπομπή με κρυφή κάμερα και φάρσες που έγινε ποτέ και έρχεται στο Netflix. Με οικοδεσπότη τον Γκέιτεν Ματαράτσο (γνωστό από τον ρόλο του Ντάστιν στο Stranger Things), κάθε επεισόδιο αυτής της τρομακτικής και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικής εκπομπής φέρνει αντιμέτωπους δύο εντελώς αγνώστους με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής τους. Όλα δείχνουν κανονικά μέχρι που οι δρόμοι τους συναντιούνται, ενώ ο φόβος συναντά την αστεία πλευρά της ζωής όταν μια απλή μέρα στη δουλειά εξελίσσεται σε μεταφυσική έκπληξη. Δείτε το ελληνικό trailer στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*